Party Senior koppel Senior koppel 2

Wonen in een Serviceflat

Wonen en genieten

Onze luxueuze service-residenties zijn gelegen op de beste locaties in België. De serviceflats omvatten een woonkamer (met terras), één of twee slaapkamers, ergonomische badkamer, ingerichte keuken, ruime bergkamer en zijn afgewerkt met stijlvolle en duurzame materialen.

De veiligheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid van de bewoners worden gewaarborgd door het dienstenaanbod waarvan zij volgens eigen wensen gebruik kunnen maken.

Veilig wonen

Een serviceflat dient niet alleen geborgenheid te bieden, maar ook veiligheid.

De serviceflats zijn ergonomisch aangepast aan de behoeften van senioren: geen trappen of drempels, brede deuren, antislipvloer in de badkamer, inloopdouche zonder randen, handgrepen in douche en aan toilet, thermostatische mengkranen, ladenkasten in de keuken, enz.

Alle serviceflats zijn bovendien voorzien van een videofoniesysteem, inbraakwerende deuren, rookdetectoren, automatische nachtverlichting, afwezigheids-schakelaar in de hal en personenalarm.

In onze service-residenties leeft en woont u in alle vrijheid, terwijl hulp 24u/24u binnen bereik is als het nodig is.

Contact

Wenst u meer informatie over onze serviceflats of over een belegging? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie op onderstaande gegevens.

tel 0496 28 17 26
mail info@select-residence.be